У Леськах боржник за електроенергію порізав колесо авто енергетиків, які хотіли відключити його будинок від енергопостачання

Озброєний ножем і викруткою чоловік порізав колесо службового автомобіля працівників Черкаського РЕМ. Як інформуютиь у ПАТ "Черкасиобленерго", інцидент стався у с.Леськи Черкаського району.
У Леськах боржник за електроенергію порізав колесо авто енергетиків, які хотіли відключити його будинок від енергопостачання

На місце події оперативно прибули працівники Черкаського райвідділу поліції, представники Черкаського РЕМ та ПАТ "Черкасиобленерго".

Нападник має борг за спожиту електроенергію у сумі близько 1 тис 700 грн та не хотів його погашати. У той день працівники Черкаського РЕМ мали відключити оселю боржника від електропостачання. Вони розповіли, що неодноразово попереджали споживача про необхідність погашення боргу, в іншому випадку його домоволодіння відключать від електромережі.

Сплачувати за надані послуги чоловік не поспішав. Натомість, завжди зустрічав енергетиків лайкою, погрозами та прокльонами. Так само було і цього разу. Електромонтерам РЕМ, які прибули відключати боржника від електропостачання, він погрожував фізичною розправою, а потім вимістив лють на службовій автівці.
31.07.2018 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter