Геннадій Шевченко заявляє, що КП "Черкасиінвестбуд" свідомо довели до банкрутства (відео)

Свідомо довели до банкрутства. Як інформує ТРК "Вікка", такі звинувачення "закинув" новий керівник комунального підприємства "Черкасиінвестбуд" Геннадій Шевченко своїм попередникам. Усе виголосив під час засідання виконавчого комітету.

Мовляв, колишній директор за останні кілька місяців свого керування завів фірму в банкрутство. Як наслідок – казначейські рахунки підприємства заблокували. А заборгованість, за судовими рішеннями, нині становить понад мільйон гривень. Окрім цього, ще накопичився борг із виплати зарплатні. Також нинішній керманич додав: у підприємстві не лишилося майна, жодних документів та чинних договорів.

Зокрема, зазначив: угоди з комунальним підприємством розірвали, а натомість уклали домовленості з приватниками. У відповідь на такі закиди колишній директор фірми повідомив, що земельний податок сплачували постійно в межах надходження прибутків. Мовляв, фірма жила лише за надходження останніх. Зароблені кошти витрачали на сплату "комуналки", заробітної плати та того ж земельного податку. Додам, виконком дав доручення створити комісію, яка б з’ясувала всі обставини ситуації.
25.07.2018 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter