У Шполянському районі в ставку знайшли тіло потонулого 9-річного хлопчика

У селі Лип'янка на Черкащині у ставку знайшли тіло потонулого 9-річного хлопчика.

Як розповіла ТСН.ua місцева жителька Олена, дитина зникла ще 8 травня. "Він пішов з дому десь о 10-й годині ранку. Тільки вночі кинулись шукати. Всю ніч шукали, собаки привели до ставка. На ранок викликали водолазів, які його знайшли", - повідомила жінка.

За її словами, мама потонулого хлопчика має ще двох молодших дітей і не надто добре справляється з батьківськими обов'язками - часто била дітей, а перед зникненням сина нібито пиячила вже третій день поспіль. Батька у хлопчика немає.

мерть дитини підтвердили у районній Службі у справах дітей (ССД).

"Нам надійшло повідомлення із сільської ради про те, що 8 травня хлопчик зник з дому і 9 травня було знайдено тіло дитини. Згідно з чинним законодавством, ми повідомили про це обласну службу. Нещасний випадок. Зараз проводиться розслідування. Хто винен, з'ясовуватиме слідство", - повідомила начальник Служби у справах дітей Шполянської РДА Галина Григор'єва.

Вона також додала, що родина загиблого хлопчика не перебувала на обліку у районній ССД. Контроль за родиною здійснював фахівець соціальної роботи Липнянської сільради.

10.05.2018 18:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter