У Черкаському «DEPO't Center» відбулися навчання рятувальників (відео)

За повідомленням управління ДСНс у Черкаській області, 24 квітня рятувальники 1-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин 2-го Державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС України у Черкаській області провели тактико-спеціальні навчання в торгово-розважальному центрі «DEPO't Center»

Як відомо, важливими та небезпечними факторами під час пожеж у таких Центрах є одночасне перебування всередині великої кількості людей, наявність горючих матеріалів в крамницях та швидке поширення вогню і продуктів горіння.

За тактичним задумом навчань, пожежа сталася на 3-му поверсі дитячого ігрового майданчику на площі 30м.кв. В результаті пожежі утворилося сильне задимлення з подальшим розповсюдженням вогню на площу 30 м.кв. Прибувши на місце події рятувальники провели розвідку, приступили до ліквідації загоряння та евакуювали з осередку пожежі двох умовно потерпілих, які не змогли самостійно вибратись.

Під час навчань працівники пожежно-рятувальної служби тренували навички з ліквідації пожеж на об`єкті із масовим перебуванням людей, вдосконалювали вміння щодо формування та розгортання сил і засобів, відпрацьовували взаємодію рятувальних підрозділів з іншими оперативними службами міста. Працівники торгово-розважального центру навчались своєчасно оповіщувати персонал та відвідувачів про пожежу, евакуйовувати людей та користуватися первинними засобами пожежогасіння.
24.04.2018 16:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter