У Золотоноші судитимуть водія, який на пішохідному переході збив хлопця й дівчину

У провадженні СВ Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області Золотоніським міськрайоним перебуває кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік в жовтні 2017 року, керуючи автомобілем «ВАЗ-21061, рухаючись по вулиці Шевченка в м. Золотоноша, не зменшив швидкості руху керованого ним транспортного засобу та вчинив наїзд на пішоходів, які переходили проїзну частину по пішохідному переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дівчина та хлопець отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

01.02.2018 чоловіку оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, а порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження та тяжке тілесне ушкодження.

Досудове розслідування триває, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.
05.02.2018 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter