Уночі в Корсунь-Шевченківському горів торговий павільйон

За інформацією управління ДСНС у Черкаській області, упродовж минулої доби в області ліквідовано три пожежі, що сталися через коротке замкнення електромережі.
Уночі в Корсунь-Шевченківському горів торговий павільйон

31 січня о 3 годині ночі в місті Корсунь-Шевченківський, на вулиці Стуса виникла пожежа в металевому торговому павільйоні.

Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу, вогонь встиг поширитися на перекриття будівлі. Займання ліквідував черговий караул 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

В результаті пожежі, вогнем знищено перекриття торгового павільйону на площі 8 метрів квадратних та пошкоджено товар, що зберігався всередині крамниці.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

За аналогічних обставин виникли ще дві пожежі, у покинутій будівлі в місті Умань на 549 кілометрі автошляху Стрий-Кропивницький-Знам’янка та в надвірній споруді на території приватного домоволодіння в селі Тубільці Черкаського району.

В обох випадках загорання ліквідували та запобігли поширенню вогню на інші будівлі пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС та вогнеборці місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір‘я, які оперативно прибули до місця подій.
01.02.2018 13:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter