У Ватутіному 11-річна дівчинка потрапила в лікарню після уроку танців у приватній школі

11-річна дівчинка потрапила до лікарні після уроку танців у приватній студії.

Таня Грицаєнко потрапила на лікарняне ліжко після уроку танців у приватній студії.  Дівчинці не вдавався один з нових танцювальних па і вчителька, для засвоєння уроку, дитину вдарила. Така версія  школярки та її батьків, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

На головні  болі та знижений слух Таня батькам поскаржилася після танців. 

"В мене не виходив один рух, вона мене вдарила. Підійшла, нахилилася  і сказала: ти що така тупа,  що рух не можеш повторити. І так підійшла, і з розмаху вдарила мене по вусі, потім у мене  у вухах задзвеніло і голова розболілася", - розповідає Таня.

За словами батьків, які ходили після інциденту до вчительки, вона нібито підтвердила факт побиття заради результату.

Вона в грубій формі відповіла, коли вона вдарила дитину. Це в неї такі методи виховання, у неї тут спортивні танці і, якщо нам не подобається, що ми можемо не ходити. Інакше ніж "тупіцами" і "амебами" їх Ольга Олегівна і не називала", - стверджує мати школярки.

Наступного дня, коли стан дівчинки погіршився, батьки звернулися до лікарів та поліції. Дитину шпиталізували з підозрою на струс мозку. Це був її другий місяць тренувань.

До студії танців від дому Тані буквально кількасот метрів. Це і стало головним критерієм вибору школи. Та й вихованці цієї студії постійно на різних конкурсах і повертаються переможцями. Студію танців Ольга Очкасова відкрила вісім років тому, коли до Ватутіного переїхала з Росії. У неї понад півтори сотні дітей. І, каже, це перша претензія батьків.

"Я її руками бити не била, я її поправляла. За вухо ніхто не поправляв. Вона робила невірний рух, мені треба було їй показати - я їй показала, вона не зрозуміла, я її розгорнула і поставила поруч", - запевняє вчителька.

Як просувається слідство ТСН намагалася з'ясувати в поліції.  Але керівник Звенигородського міжрайонного відділку втік від знімальної групи на службовій автівці.

Тим часом під студією хореографії зібралися дві купки людей. Одні - мешканці будинку, яким не дає спокою  музика. Інші - група підтримки хореографа.  Рідні дітей, які радіють їхнім перемогам на конкурсах та подорожам країною. Один з батьків лише зараз, за чотири роки, дізнався від доньки і дружини, чому його  дитину відвернуло од танців після першого заняття.

"Вона почала сідати на шпагат, але ж ви самі розумієте, що без тренування неможна зразу сісти на шпагат. Ольга підійшла до неї і натиснула на ноги і почала кричати, щоб вона сідала. Дитина дуже злякалася і впісялася", - каже Олег Ступник.

Вчителька стверджує, що такого випадку не було в її практиці, а прізвище цього чоловіка чує вперше.

Міські лікарі не відкидають взаємозв'язку між ляпасом і зниженням слуху в дівчинки.Таня до кінця тижня буде в лікарні, а потім її діагноз уточнюватимуть обласні медики. Ну а поліція під кінець зйомок ТСН та за тиждень після заяви відкрила кримінальне провадження.
23.01.2018 19:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter