ДСНС: Про ліквідацію наслідків стихійного лиха на Черкащині за минулу добу

За інформацією управління ДСНС у Черкаській області, за добу 19 січня для надання допомоги під час ускладнення погодних умов підрозділи Управління залучались у 37 випадках.

Зі снігових заметів було вивільнено 303 одиниці техніки, з яких 245 вантажні автомобілі, 2 автобуси з пасажирами, 1 автомобіль швидкої медичної допомоги. Надано допомогу 442 особам.

Найскладніша ситуація залишається на ділянках автодороги М-05 Київ-Одеса біля села Ладижинка та села Собківка, автодороги М-12 Стрій-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка біля села Бабанка та села Оксанино, а також біля села Доброводи на автодорозі Умань-Черкаси.
ДСНС: Про ліквідацію наслідків стихійного лиха на Черкащині за минулу добу

Тут зараз тривають роботи з очищення автодоріг від снігу та ожеледі.

Для реагування на ускладнення ситуації на даних ділянках було додатково залучені 10 одиниць техніки та 31 рятувальник, 20 одиниць техніки та 29 працівників Служби автомобільних доріг, 2 автомобіля з інженерної частини ЗСУ та 2 важкі трактори з місцевих сільгосппідприємств.

На місці продовжує роботи важка техніка залучена від регіональних підрозділів ДСНС України з Кіровоградської, Вінницької та Одеської областей .
ДСНС: Про ліквідацію наслідків стихійного лиха на Черкащині за минулу добу

На місці ліквідації наслідків негоди продовжує працювати штаб на чолі з головою Черкаської ОДА

Завдяки злагодженим та чітким діям оперативних служб за добу вдалося не допустити утворення заторів на дорогах державного та регіонального значення.

Станом на 06.00, 20 січня проблемні ділянки доріг на території області відсутні.
20.01.2018 10:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter