Із 1-го по 9-те травня черкаська міліція переходить на посиленний варіант несення служби

під час травневих свят особовий склад черкаської міліції буде переведено на посиленний варіант несення служби. Як інформують у СЗГ УМВС в Черкаській області, про це на прес-конференції повідомив начальник Управління обласної міліції Владислав Пустовар.

- З метою забезпечення охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху під час проведення травневих свят в УМВС України в Черкаській області проведено ряд організаційних та практичних заходів, - розповів Владислав Володимирович.

За його словами до охорони громадського порядку залучатиметься близько 700 працівників ОВС, допомагатимуть їм в цьому члени громадських формувань.

Також організовано ретельні перевірки транспортних засобів на 2 стаціонарних постах дорожньо-патрульної служби та 5-ти блокпостах, створено посилені слідчо-оперативні групи та групи документування, розгорнуто діяльність Оперативного штабу УМВС та міськрайвідділів області. Протягом 1-9 травня роботу служб, органів та підрозділів внутрішніх справ організовано в 3-х змінному режимі.


29.04.2015 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter