У Чорнобаївському районі на пожежі загинув 60-річний чоловік

14 листопада о 17:55 у селі Комінтерн Чорнобаївського району в одній із кімнат житлового будинку на вулиці Леніна сталася пожежа. Рятувальників викликали сусіди, які першими побачили дим та вогонь. У відповідності до районного плану залучення сил та засобів на місце події крім чергового караулу Чорнобаївської пожежно-рятувальної частини також прибули місцеві пожежні команди із сіл Богодухівка і Краселівка. Спільними зусиллями вогнеборцям вдалося швидко ліквідувати пожежу та запобігти поширенню вогню на інші квартири будинку.

Під час розвідки та ліквідації пожежі бійці ДСНС у одній із задимлених кімнат знайшли 60-річного господаря та евакуювали його із небезпечної зони. Потерпілого із численними опіками терміново було доставлено до Чорнобаївської центральної лікарні. Нажаль травми, які отримав чоловік виявились не сумісними з життям.

Зі слів сусідів, загиблий часто зловживав спиртними напоями та мав погану звичку палити у ліжку. Саме непогашений недопалок і призвів до загорання постільних речей та матрацу, коли чоловік відпочивав. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння господар не лише не зумів відреагувати на вогонь, а й навіть покинути небезпечну зону.
17.11.2014 12:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter