За кілька днів у Канівському районі виявлено 25 снарядів часів Вітчизняної війни

Як інформують в управлінні ДСНС в Черкаській області, цілий врожай снарядів часів Великої Вітчизняної війни знайдено на території Канівського району останніми днями.

Так, 10 червня поблизу селища Ліпляве в лісосмузі місцевий житель виявив 11 невідомих предметів схожих на снаряди. Після огляду небезпечних знахідок рятувальники ідентифікували їх як 6 артилерійських снарядів часів другої світової війни калібром 75 мм, 4 артснаряди діаметром 76 мм та 1 авіабомбу діаметром 122 мм.

У лісосмузі села Пшеничники та в с. Черниші під час проведення земляних робіт в полі було виявлено 2 артилерійських снаряди діаметром 75 мм.

Того ж дня в Каневі під час проведення земляних робіт на городі місцеві жителі виявили 1 артилерійський снаряд діаметром 107 мм, 1 мінометну міну діаметром 82 мм було знайдено відпочивальниками на березі р. Дніпро в с. Пекарі.

Вже сьогодні,в селі Григоровка місцевими мешканцями знайдено 10 небезпечних знахідок, серед яких 9 артилерійських снарядів калібром 76 мм та 1 артснаряд діаметром 152 мм.
11.06.2014 11:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter