У Смілі п`яний водій збив 97-річну бабусю та втік з місця ДТП. Старенкьа померла

1 квітня в місті Сміла на вулиці Свердлова навпроти будинку № 178 водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину в забороненому місці. Як інформують в УДАІ в Черкаській області, після наїзду водій втік.

На місце події одразу виїхали працівники Державтоінспекції. Під час спілкування зі свідками було з’ясовано марку машини та пару цифр номеру, що належить цій автівці. Для того, щоб встановити точну марку автомобіля, який підозрювався у скоєнні даного ДТП та власника машини, багато часу не знадобилося.

Однак власник повідомив працівникам ДАІ, що свій «ВАЗ-21063» він продав і назвав прізвище та адресу хлопця, який в даний час володіє автомобілем.

Парубка було знайдено за годину. 31- річний чоловік не очікував такого повороту подій та діватися вже було нікуди, тож і розповів, як все було.

У цей день, близько 17 години, перебуваючи напідпитку, чоловік сів за кермо «ВАЗу» і поїхав кататися рідним містом. Але, рухаючись по дорозі, горе-водій не помітив як літню жінку та збив її. Переляканий чоловік не зупинився та не допоміг постраждалій. Проїжджаючи повз СТО, він помітив стоянку для транспортних засобів, там і залишив машину, а додому пішов пішки.

97-річна жінка з численними травмами була доставлена до міської лікарні, але на жаль, через кілька годин вона померла.
04.04.2014 10:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter