Канів закидали чорнушною газетою проти Даценка

Сьогодні канівська газета “Час пік” засипала всі торговельні точки спецвипуском проти єдиного кандидата від опозиції по 197 виборчому округу Леоніда Даценка.
Як інформують у штабі кандидата, 25-тисячний тираж було віддруковано на комунальній типографії у Смілі.
Наповнення спецвипуска практично ідентичне із матеріалами, які днями були опубліковані на одному маловідомому інтернет-ресурсі, одразу передруковані провладними інтернет- та друкованими виданнями та склали інформаційний кістяк для подібного тиражу газети “Лівобережної”, який вихідними був вночі розповсюджений по поштових скриньках у Черкасах.
Канів закидали чорнушною газетою проти Даценка

Леонідові Даценку закидають, що його остання поетична збірка, за яку він був удостоєний літературної премії імені Василя Симоненка, містить антисемітські заклики, що він поміняв партійність із члена Народного Руху України на члена “Батьківщини” та що він нібито десять років тому був учасником ДТП.
На місця розповсюдження “чорної” преси члени команди Даценка викликали міліцію, факти було задокументовано, а тираж частково вилучено. З приводу розповсюдження штаб Даценка підготував скаргу в ЦВК, а щодо газети “Час пік” – адміністративний позов.
21.11.2013 15:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter