Бондаренко вийшов зі складу виконавчого комітету Черкас

Бондаренко вийшов зі складу виконавчого комітету Черкас Щойно на «Фейсбуці» голова Черкаської обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко повідомив про вихід зі складу виконавчого комітету Черкас.
«Сьогодні офіційно вийшов зі складу виконавчого комітету міста, - інформує Бондаренко. - Основну місію я вважаю виконаною. Ми домоглися, щоб влада міста стала доступнішою: відімкнули турнікети, щоб громадяни могли безперешкодно потрапляти до приміщення міськвиконкому. Ми не дозволили будувати підземний паркінг на місці заповідного парку за приміщенням облдержадміністрації, якого так хотіли Одарич і Тулуб. У своїй роботі у виконкомі я щоразу дотримувався позиції черкащан, я не поступався своїми принципами. Обласна організація ВО "Батьківщина" створила громадську організацію «Моя рідна земля». Ми запропонуємо місту наш проект розвитку. Я переконаний, що таким шляхом робота буде результативнішою, ми не залежатимемо від кількості "піднятих рук". Наразі перебування у виконкомі відбирає багато часу, який маю присвятити перемозі наших кандидатів на "проблемних" округах та на президентських виборах».
18.11.2013 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
20:12 18.11.2013 JILLY:
МАВР ЗРОБИВ СВОЮ СПРАВУ - МОЖНА І ПІТИ. РАЗОМ З ТУЛУБОМ СКИНУЛИ ОДАРИЧА І ПОГРУЗИЛИ МІСТО В КОМУНІСТИЧНЕ БОЛОТО,ВЖЕ СКВЕР СИМОНЕНКО ЗНИЩУЮТЬ.. ОЛІЙНИКІВСЬТКЕ КОДЛО, ЧАСТИНОЮ ЯКОГО Є БОНДАРЕНКО З ФАЛЬШИВИМ ДИПЛОМОМ, НАНЕСЛИ НАЙБІЛЬШУ ШКОДУ МІСТУ.
ДВІСТІ ТИСЯЧ БАКСІВ ВІД ТУЛУБА ВІДПРАЦЮВАВ - МОЖНА І ВІДПОЧИТИ. ПЕРЕВЕРТЕНЬ.