Рокіровка на 194 ОВК від ЦВК: легендарну Козько змінив Пунько. Булатецький подякував "Провінції"

Рокіровка на 194 ОВК від ЦВК: легендарну Козько змінив Пунько. Булатецький подякував "Провінції" Як інформують в Центральній виборчій комісії, в складі 194 окружної виборчої комісії сталися зміни. Так, головою 194 ОВК замість Ольги Козько призначено Михайла Пунька («Народна ініціатива»). Секретарем ОВК замість Олени Попової («Справедлива Україна») стала Наталія Волотовська («Справедлива Україна»).
Як пише на «Фейсбуці» кандидат у нардепи по 194 ОВО Микола Булатецький, «... схоже, що спільними зусиллями ми отримали першу перемогу на перевиборах. Піднявши хвилю протесту в ЗМІ, донісши інформацію до міжнародних організацій щодо призначення головою ОВК одіозної фігури Козько та окремими членами з цікавими кримінальними біографіями, ЦВК сьогодні змінив голову ОВК та частину членів на інших осіб. За нашою інформацією, усі вони люди Тулуба. Але є інформація, що новопризначені - бригада Фальсифікаторші.
Окрема подяка Сайт Провінція за матеріал про діяльність Козько. З приводу цього матеріалу був дзвінок від Польського Посольства».
29.10.2013 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter