У Черкасах націоналісти пікетували управління СБУ та вимагали звільнити начальника управління Криленка та керівника черкаської міліції Дернового

14 березня Черкаська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та Черкаський обласний осередок ВМГО «Сокіл» пікетували Управління СБУ в Черкаській області з вимогою «припинити чергову хвилю політичних репресій», протестуючи проти допиту та, як вважають націоналісти, «катування» члена канівської «Свободи» Георгія Ребрика.
Учасники акції тримали гасла «Руки геть від патріотів!», «Гебню на мило!», «СБУ-пси, підіжміть хвости!», «Собака-кат, не чіпай соколят!», «Україна – не концтабір, патріоти – не злочинці!», «Влада замовляє – СБУ саджає!» та інших.
Сокільці розіграли театралізоване дійство, у якому Цар замовив Катові з орденом «За борьбу с украинцами» знищення націоналістів і патріотів в Україні та в Каневі на Черкащині зокрема. Патріот намагався довести, що дії проти нього є незаконними, проте і Цар і Кат «плювали на закон». Зрештою перемогти хамовитого Царя і підступного Ката довелося революційно налаштованому народові, який звільнив патріота і копняками вигнав гнобителів геть.
Мітингувальники вимагали від СБУ та МВС притягнути до відповідальності працівників спецслужби та міліції, які причетні до дій відносно Ребрика. Також були озвучені вимоги звільнити начальника Управління СБУ в Черкаській області Володимира Криленка та начальника Головного Управління МВС в Черкаській області Валерія Дернового.
У Черкасах націоналісти пікетували управління СБУ та вимагали звільнити начальника управління Криленка та керівника черкаської міліції Дернового
14.03.2012 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter