Міськрада Канева знову не зібралася на сесію. Прийшло лише 10 депутатів

Міськрада Канева знову не зібралася на сесію. Прийшло лише 10 депутатів Як інформують у міськраді Канева, 19 грудня депутати Канівської міської ради знову не змогли зібратись на сесію. Засідання так і не відкрили, оскільки не було кворуму. Для участі у сесійному засіданні зареєструвалися лише 10 народних обранців.

Секретар міської ради Оксана П’яткова оголосила присутнім список відсутніх депутатів. За її словами, на сесію без поважних причин не з’явилися представники фракцій: «Європейська солідарність» (Віктор Хоменко, Олена Радченко, Олена Воюцька, Єлизавета Капітан), «Батьківщина» (Сергій Ткаченко, Оксана Леонова, Сергій Водянов), «Партія зелених України» (Володимир Коржов, Олександр Коляда, Михайло Майстренко), а також Вадим Туливітер. Депутати Віктор Огороднік, Олександр Штейман, Анаталій Бортник, Сергій Бакум поінформували секретаріат міськради про причини відсутності.

Своєю чергою міський голова Ігор Ренькас повідомив, що попередньо він зустрічався з частиною опозиційних депутатів. Утім, під час зустрічі конструктиву досягнути так і не вдалося.

– Продовжується нагнітання ситуації та ігри за владу. Вони зовсім не думають про війну, про допомогу ЗСУ та відірвані від реальності. Хоча зараз ми повинні усі разом робити все для того, щоб перемогти, – наголосив Ігор Ренькас.

Додамо, вже вчергове на сесію приходять і громадські активісти з плакатами. Люди у такий спосіб намагаються спонукати депутатів врешті виконати свої зобов’язання перед громадою.
20.12.2023 16:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter