Від черкаських мажоритарників тільки Віктор Тимошенко проголосував за скасування пільг для влади

Від черкаських мажоритарників тільки Віктор Тимошенко проголосував за скасування пільг для владиЗаконопроект, який мав примусити Азарова і Ко літати рейсовими літаками провалила Верховна Рада України. Закон мав скасувати пільги і привілеїв для осіб, уповноважених на виконання функцій держави. За нього проголосували 203 депутати.
Проектом закону зокрема пропонувалося обмежити чисельність органів, що забезпечують діяльність президента, уряду і Верховної Ради; передбачалося, що ні президент, ні прем’єр, ні голова ВР, ні інші посадові особи не мають права витрачати більше 3 млн. гривень на рік на перельоти спецлітаками, а мають користуватися регулярними рейсами.
Черкаські депутати-списочники голосували так, як і їхні партії. Опозиціонери – за, провладні депутати – проти. Значно цікавіше, як голосували депутати-мажоритарники, більшість із яких під час виборчих перегонів обіцяли боротися за скасування необґрунтованих пільг представникам влади.
Як виявилося, підтримав проект закону лише Віктор Тимошенко, депутат від Смілянського виборчого округу. Решта депутатів законопроект не підтримали. Бобов Г.Б. – був відсутній, Зубик В.В. - не голосував, Яценко А.В. - не голосував, Ничипоренко В.М.- не голосував. Результати голосування дивіться тут
05.06.2013 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter