Людмила Бордунос йде у відставку з посади заступниці мера Черкас

Людмила Бордунос йде у відставку з посади заступниці мера Черкас Заступниця міського голов Черкас Людмила Бордунос написала заяву на звільнення за власним бажанням. Про це вона повідомила перед засіданням виконкому, інформує "Вичерпно".

Своє рішення вона обґрунтувала тим, що не хоче більше приймати участь у прийнятті політиканських рішень, а також, за її словами, їй набридло, що її особою прикриваються у всіх питаннях по управлінській компанії «Нова якість».

- Я йду через те, що не хочу більше приймати політиканські рішення. Я сподіваюся, що в місті таки будуть господарники, — прокоментувала Людмила Бордунос. — Я дуже люблю свою роботу, але тут можна було працювати до того моменту, поки господарство не перетворилося на політиканство. На сьогоднішній день усі рішення, які приймають, зокрема, і в галузі ЖКГ, вони є політичними. Я хочу звернути увагу, що взимку люди будуть без тепла: у нас жодної копійки не закладено на ремонт безгосподарських мереж. Тому далі брати участь у політиканстві, далі бруднити своє ім’я я не буду. Хотіла покласти на стіл (покласти заяву на стіл міському голові — ред.), однак, скоріш за все, зареєструю через канцелярію (оскільки міський голова не був присутній на засіданні виконкому — ред.).

Відзначимо, Людмила Бордунос відповіла за сферу ЖКГ у міській раді.
16.06.2020 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter