Федоренко: Те, що мене відновили на посаді секретаря міськради Сміли, стало для мене несподіванкою

Поновившись на посаді секретаря міської ради, Віктор Федоренко дав коментар для Сміла.ua.
Федоренко: Те, що мене відновили на посаді секретаря міськради Сміли, стало для мене несподіванкою

«Те, що мене сьогодні відновили на посаді – для мене теж стало несподіванкою. Я навіть сьогодні у спортивному костюмі у виконком прийшов, бо нічого не очікував. Я саме здавав документи, займався своїми справами. І раптом подзвонили із обласної виконавчої служи, сказали, що будуть проводити виконавчі дії стосовно мене, тож треба, щоб я приїхав у Будинок рад.

Коли я прибув, то побачив виконавчу службу, поліцію. Мене відновили на роботі.

Ви й так знаєте, що три місяці Костянтин Синьогуб незаконно виконував обов’язки секретаря міської ради, тож потрібно було зупинити це порушення закону.
Мабуть, вже й в області побачили, що під таким керівництвом Сміла йде в тупик.

Що ми маємо сьогодні? Ми забираємо газ несанкціоновано, за подвійним тарифом. Наше КП «Смілакомунтеплоенерго» ще й за минулий рік набрало багато боргів.
Але я нічого не буду казати про моїх «попєрєдніків», про їхнє керування. Нічого поганого про Цибка і Синьогуба говорити не хочу. Не хочу з’ясовувати стосунки. Я знаю, що треба закотити рукава і починати працювати. Роботи дуже багато.

По-перше, треба узаконити відбір газу і підписати угоду з найменшими втратами для міста і за найменшою ціною для населення. Тобто співпрацювати лише тільки із Нафтогазом. І ніяких трейдерів нам не потрібно.

За якими умовами? Для людей умови будуть найкращі. Газ найдешевший по 7,800 лише у Нафтогазі. Треба піти на їхні умови. Можливо, фінансовий тягар ляже на міський бюджет – але люди цього не відчують. Цей тягар ми перекриємо дотаціями з обласного бюджету, договором і співпрацею з народним депутатом Сергієм Рудиком. Він щойно повідомив мені хорошу новину - є можливість залучати для Сміли державні кошти і ми скористаємось цим.

У мене є взаємодія з головою Черкаської ОДА, з нардепом Сергієм Рудиком.

Тож треба починати працювати і йти вперед», - сказав Віктор Федоренко.
10.12.2018 11:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter