Антон Яценко першим розформував свій "Центр допомоги" уманчанам. Вже й так допоміг

Антон Яценко першим розформував свій "Центр допомоги" уманчанам. Вже й так допомігЗ півтора десятка штабів кандидатів, які напередодні виборів обіцяли допомагати завжди, всюди та безкоштовно, в Умані залишились лише три. Першим розформував свій "Центр допомоги" переможець перегонів Антон Яценко. До кого і куди звертатись по допомогу зараз?

Як повідомляє Вечірня Умань, досі працюють лише Дикун, Хмельницький та Поляков. У їх штабах відкриті двері і основна послуга, яку надають безкоштовно, це юридична допомога.
- Продовжує роботу наша "юридична клініка". - розповідає Андрій Дикун, голова Громадського Активу Умані. - продовжує свою роботу і Громадський Актив та проект "Гривня, яка рятує життя". Усі напрями, які ми взяли - це благодійність, юридична допомога, робота з талановитою молоддю, ми продовжуємо. На даному етапі перегруповуємо сили та складаємо плани на наступний рік. Нас чекає серйозна робота: благодійні акції та концерти, відкриття Школи Громадської Активності, конкурс "Гордість Умані", проект підтримки молоді "Таланти Умані". Також плануються тренінги для молоді, які допоможуть знайти роботу та влаштуватись у житті.
В офісі Богдана Хмельницького теж повідомили - вони залишаються. Лише переїдуть до нового офісу по вулиці Рафаіла Чорного, 20, більш зручного.
- У нас продовжує працювати Уманська філія всеукраїнського об᾿єднання Богдана Хмельницького, - розповів Василь Крутчак, правозахисник-юрист об᾿єднання. - основний напрям нашої діяльності - безкоштовна юридична допомога.
Штаб Максима Полякова теж не припиняє роботу. У п᾿ятницю Максим оголосив створення громадської організації "Відродження Умані". Її позиціонують як "аполітичне обєднання уманчан".
14.11.2012 14:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter