На Черкащині опозиція перемагає в двох округах із семи

На Черкащині опозиція перемагає  в двох округах із семиІз семи мажоритарних округів Черкащини опозиція перемагає у двох, повідомила Gazeta.ua.
Лідерство зберігають Микола Булатецький (округ №194, м. Черкаси), який випереджає протеже Дмитра Фірташа самовисуванку Валентину Жуковську на 10 тисяч голосів. А також Леонід Даценко (округ №197, м. Канів), який випередив Богдана Губського на 5 тисяч голосів.
У решті округів перемогу святкують "регіонали" та самовисуванці.
Опозиціонер Анатолій Бондаренко (округ №199, м. Жашків) поступився самовисуванцю, власнику кінного заводу в Жашкові Валентину Ничипоренку. Максим Поляков (округ №200 в Умані) програв скандальному "регіоналу" Антону Яценку.
"Свободівець" Сергій Рудик у 198 окрузі з центром у Смілі поступається самовисуванцю Віктору Тимошенку. Ще у двох округах перемагають представники Партії регіонів. В окрузі №196 упевнено лідирує "регіонал" Геннадій Бобов, а в окрузі №195 – "регіонал" Володимир Зубик, пов'язаний із сумнозвісною компанією "Лівела".
29.10.2012 09:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
17:07 29.10.2012 Skin_:
195 округ це місце породження кримінальних вчинків та наглого порушення всих норм закону. Перший кому варто відрахувати термін відповідно Кримінального Кодексу є гр. Душейко, який за всіх обставин відповість, як не перед судом так перед Богом.
СБУ, МВС, ОБОЗ та прокуратура сліпі, не побачили! Зате побачили та відчули люди. Безсоромне залякування та підкуп, навіть у день виборів. Другі - голови ДВК які отримали американську валюту від Зубиків, за чисті бюлетні та розкручування "карусель".
Прикро, що рай від Зубика закінчився. Нестало безкоштовних автобусів на Київ, доплат по 150 гривень та іншого щастя від шулєра 90-х Вовчіка Зубіка.
Оттак, опозіціонєр Володька Гресь, учісь! Бидлу надо хоть по 150 гривень дати, чи хоть Вітьку Павліка привезти.