У черкаського губернатора Тулуба зламався біологічний годинник?

У голови Черкаської ОДА зламався біологічний годинник? Саме це можна подумати після другого відкритого листа кандидата в депутати по в/о №198 Сергія Рудика на адресу Тулуба.

Відкритий лист голові Черкаської обласної державної адміністрації Сергієві Тулубу від кандидата у народні депутати України у 198 одномандатному виборчому окрузі Сергія Рудика
"Шановний Сергію Борисовичу!
У черкаського губернатора Тулуба зламався біологічний годинник?

Днями на трасі Черкаси-Сміла з'явилося Ваше вітання із Днем Незалежності. За дивним збігом обставин його поклеїли там, де мала би до кінця сьогоднішнього дня бути моя передвиборна агітація як єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції у 198 виборчому окрузі.
Мені, звісно, не шкода своєї площі для вітання. Але хотів би Вас поінформувати, що День Незалежності Україна відзначає 24 серпня. Перевіривши у Інтернеті дати святкування днів незалежності різними країнами, припускаю, що Ви, мабуть, хотіли привітати мешканців Замбії. Але ваші помічники, як завжди, все переплутали.
Тож прошу Вас за позабюджетні кошти (нам відомо, що за даними декларації, Ви є найбагатшим губернатором України) відрядити своїх неуважних помічників, аби вони поклеїли вітання у країні призначення. А на борди, проплачені мною, розмістити вітання опозиції із перемогою на парламентських виборах. Адже, судячи з тих зусиль, які Ви прикладаєте для фальсифікації результатів волевиявлення черкащан, Ви у ній впевнені так само, як і ми.
З найкращими побажаннями, єдиний кандидат від об'єднаних сил опозиції у 198 виборчому окрузі Сергій Рудик."
26.10.2012 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter