Черкаська координаційна рада учасників АТО обіцяє й надалі брати участь у розв'язанні кризи в Черкасах

Черкаська координаційна рада учасників АТО обіцяє й надалі брати участь у розв'язанні кризи в Черкасах Продовжувати брати участь у вирішенні політичної кризи, яка на думку представників Координаційної ради учасників АТО, триває в Черкасах, заявили сьогодні під час прес-конференції військові, ветерани, профспілки та громадські активісти. Про це інформують у міськраді Черкас. Загалом – понад 17 громадських об’єднань, до складу яких входять колишні учасники АТО, волонтери та члени їх сімей.

Нагадаємо, що минулого тижня Координаційна рада учасників АТО, шляхом рейтингового голосування визначилась з 5 кандидатами, яких вони делегували до складу нового виконавчого комітету. Проте відповідний проект рішення, який міський голова Анатолій Бондаренко виніс у понеділок, 29 січня, на сесію міської ради, не набрав належної кількості голосів для ухвалення. Але того дня завдяки втручанню АТОвців нарешті був прийнятий бюджет міста на 2018 рік.

Коментуючи цю ситуацію, представники Координаційної ради учасників АТО, які вкотре наголошують, що виступають, як «третя незалежна сила», заявили, що готові сісти за стіл переговорів з представниками інших депутатських фракції. Зокрема, сьогодні публічно запросили до такого діалогу керівників різних політичних сил у міській раді.

На думку виступаючих, це - необхідна передумова задля недопущення подальшого поглиблення кризи в місті, яка перейшла з площини політичних дебатів уже й на фінансову, соціальну та комунальну сфери. А це вже є загрозою для нормального життєзабезпечення та діяльності жителів Черкас.

Тому пообіцяли й надалі брати активну участь у формуванні нового складу виконавчого комітету Черкаської міської ради, головними принципами у роботі якого мають бути інтереси громади міста. Оскільки, на переконання представників Координаційної ради, виконком – це робочий орган міської влади, який вирішує поточні проблеми життєдіяльності міста. І – аж ніяк не місце для зведення політичних рахунків чи бізнес-інтересів.
31.01.2018 15:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter