Радуцький запропонував Бондаренку свій варіант нового виконавчого комітету Черкас

Радуцький запропонував Бондаренку свій варіант нового виконавчого комітету Черкас Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький подав міському голові Анатолію Бондаренку проект рішення з пропозиціями до складу виконавчого комітету. Прізвища кандидатів він озвучив сьогодні, 26 січня, журналістам.Про це інформують у міськраді Черкас.

За його словами, це узгоджений із більшістю міських депутатів варіант. Новий виконком пропонують сформувати з восьми осіб (шестеро з них працюватимуть заступниками). Це – Анатолій Бондаренко та Олександр Радуцький (за посадами), а ще – Роман Буданцев, В’ячеслав Горобець, Олександр Ільченко, Ігор Коломоєць, Руслан Сотуленко, Костянтин Стратілатов.

Новий виконавчий комітет, як і заявляли раніше, Олександр Радуцький пропонує створити без громадськості.

«Для представників громадськості ми ініціюватимемо створення Громадської ради, яка матиме дорадчий голос і зможе брати участь у життєдіяльності нашого міста».

Нагадаємо, сам міський голова Анатолій Бондаренко раніше заявляв, що планує сформувати склад виконавчого комітету з 9 осіб. Тільки двоє з них працюватимуть його заступниками, інші – на громадських засадах.
26.01.2018 16:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter