Томенко обурений надмірною увагою міліції за діяльністю Об’єднаної опозиції на Черкащині

Томенко обурений надмірною увагою міліції за діяльністю Об’єднаної опозиції  на ЧеркащиніОдин із лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина», Віце-спікер Парламенту Микола Томенко звернувся до Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка з вимогою пояснити, на яких підставах особовий склад райвідділів міліції області проводить стеження за опозицією та фільмує перебування її представників в Черкаській області.

Про це він повідомив на зустрічі з виборцями у Черкасах.

За словами Миколи Томенка, Об’єднаній опозиції загалом, і йому як її представнику зокрема, немає чого приховувати, адже всі зустрічі плануються заздалегідь та відбуваються у відкритому форматі. Він розповів, що під час підготовки до зустрічей розклеюються відповідні оголошення і немає жодної таємниці щодо їх проведення. Зазвичай на такі зустрічі приходять представники й інших політичних партій, зокрема й Партії регіонів.

Томенко поінформував, що в Шполянському районі, незважаючи на повну публічність Об’єднаної опозиції, його колеги нарахували ледь не половину райвідділу міліції, які у формі та переодягнені у цивільний одяг відслідковували підготовку до зустрічі, її проведення, а потім знімали на відео весь період перебування на зустрічі з виборцями Томенка та кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександра Сингаївського.

Віце-спікер наголосив, що стан справ з розкриттям злочинів у Черкаській області сьогодні далеко не найкращий. Він нагадав останній кричущий випадок, коли в цьому ж таки Шполянському районі нещодавно виявили, величезні посіви конопель, які вже кілька років тут вирощувалися. На думку Томенка, цілком очевидно, що такою діяльністю наркобізнесу можна було займатися лише під прикриттям правоохоронних органів.

Микола Томенко вимагає в Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка пояснити, за чиєю вказівкою здійснюється стеження та фільмування діяльності опозиції в Черкаській області.

Віце-спікер наголосив, що в тому разі, якщо таких розпоряджень МВС не давало, потрібно відповідно відреагувати на дії міліції Шполянського райвідділу. Про це інформує прес-служба Миколи Томенка.
15.08.2012 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
22:24 15.08.2012 prostokvashyn:
В країні безлад!Томенку варто придивитись до того,що твориться в партії.наприклад,до цього: http://vsenovosti.in.ua/vzglad/0820730