В "Ударі" заявляють, що черкаська влада так боїться їх хуків і аперкотів, що собаками травить

В "Ударі" заявляють, що черкаська влада так боїться їх хуків і аперкотів, що собаками травитьУдарними темпами черкаські «ударівці» надолужують довгі місяці політичного простою. Можна сказати, вчора з яйця вилупилися. Але влада їх так боїться, що аж собак спускає…

Як інформують у прес-службі обласної організації «Удару Віталія Кличка», влада почала створювати перешкоди черкаському «УДАРу» ще на етапі висування кандидатів, і на сьогодні продовжує різними способами чинити тиск. Про це під час прес-конференції в Черкасах заявили кандидати у депутати від політичної партії «УДАР» по одномандатних виборчих округах.
«Особи, які хотіли висуватися від нашої політичної партії, через певний тиск в їхній сфері діяльності не змогли висуватися, – заявив голова обласної організації Політичної партії «УДАР» Віталій Іляшенко. – Я думаю, ми такі перешкоди ще побачимо під час самого голосування та підрахунку голосів, тому нам потрібно бути до всього готовим і відстоювати свої інтереси».
На Черкащині відомі й інші випадки тиску на «УДАР». Зокрема кандидат-мажоритарник Олександр Чуприна заявив, що йому навмисно, вимкнувши світло, зірвали виступ у Лисянському районі, а сільський голова, який допоміг організувати зустріч із людьми, отримав усне попередження від вищого керівництва.
Про «рекламний» скандал у місті Сміла повідомив колишній мер міста, кандидат-від «УДАРУ» Андрій Колесник. За його словами, «місцева влада в особі міського голови і першого заступника збирала підприємців, які володіють білбордами у місті, і їм категорично заборонили рекламувати будь-яку іншу політичну силу, крім Партії регіонів».
«Але є й так звані «сателіти» Партії регіонів, яким дозволено бути на білбордах. Для виборців має бути таким собі «маячком», із цього можна робити висновки, хто є хто у політиці. І якщо в будь-який час там з’явиться реклама, скажімо, «УДАРу Віталія Кличка» чи «Батьківщини», він буде просто демонтований», – наголосив Андрій Колесник.
Водночас кандидат-«ударівець» Василь Фурман заявив, що йому відомі випадки, коли на людей спускали собак. «Таке було у Жашкові, в Жашківському районі. На прихильників партії «УДАР» чи інших опозиційних політичних сил, спускали собак», – розповів він.
08.08.2012 11:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
21:35 10.09.2012 rob:
ФУРМАН ВАСИЛЬ 199 округ Черкаської області!
Дуже НЕПОРЯДНА ТА ПІДЛА людина. Кидало та "хамелеон", який заради досягнення своїх цілей "йде по по головам" ближніх.
Очолювана Фурманом СК Вексель кинула (не виплатила) тисячі клієнтів, штучно довівши до банкротства страхову. А згодом на ці кошти успішно створила U.B.I. страхування, залишивши клієнтів СК Вексель "з носом".
Очолювана Фурманом на сьогодні Громадська організація "Наш дім – Шевченків край" є інструментом для "замилювання очей та запудрювання мізків" людям ніби то добрими та благими справами. Насправді ним як і раніше керують особисті інтерес по збагаченню та проходу у ВР.
Відгуки про очолювану Фурманом Василем СК Вексель
http://insurhelp.org.ua/interviu/Evgen_Kudljak_Veksel/Klienti_pro_Veksel.html
http://insurhelp.org.ua/phorum/viewtopic.php?t=393&postdays;=0&postorder;=asc&st
art;=0
http://www.prostrah.com/ukr/responces/companies/veksel/
http://auto.meta.ua/forum/topic/t/48198.html
http://www.strahovatel.com.ua/where/20/
Шановний Віталій, таких людей як Фурман не можна підпускати на відстань "гарматного пострілу" до себе та партії, щоб вони не кидали тінь на вас. Є ще час та можливість очистити списки партії від "овець у вовчій шкурі". Бажаю створити відмінну команду та перемог!!!
16:32 09.08.2012 victor:
Шановний О. Чуприна! При підготовці матеріалу було використано офіційний прес-реліз обласної організації "Удару". Усі ваші слова взяті з документу, підготовленого вашими однопартійцями. Лист та вкладений прес-реліз у нас є. Тому про вибачення говорити передчасно. Розберіться з однодумцями. Якщо бажаєте, можемо переадресувати лист прес-служби "Удару" з вищезгаданим матеріалом на вашу електронну адресу (вкажіть яку).
14:49 09.08.2012 O.ChUPRINA:
О.Чуприна нічого такого,що написано не говорив.До Лисянського р-ну не маю ніякого відношення.На прес-конференції мною було сказано,що це питання взагалі нічого обговорювати.Нехай спробують перешкоджати,подивимось кому від цього буде користь.Прошу спростувати опубліковане.