Чергова "валентинка" від Жуковської: оголошено конкурс на легко монтоване панно з довговічних матеріалів на "Дружбу народів"

Чергова "валентинка" від Жуковської: оголошено конкурс на легко монтоване панно з довговічних матеріалів на "Дружбу народів" За інформацією Черкаського МВК, оголошено умови та оприлюднено склад журі творчого конкурсу на кращий проект монументального панно для фасаду ПК «Дружба народів»
Конкурс на кращий проект монументального панно для фасаду Палацу культури «Дружба народів» триватиме до 20 серпня. Днями оприлюднено офіційні умови участі в ньому. Проведення такого конкурсу ініціювала почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська. На початку червня Валентина Жуковська вже зустрічалася з черкаськими художниками та архітекторами, де й обговорювалися умови цього конкурсу. Зокрема, передбачено премії за 3 найкращі роботи, які становлять відповідно 15, 10 та 5 тис. грн.
За умовами конкурсу, проект має відображати тему історії Черкас, бути оригінальним, гармонійно поєднуватися з містобудівними та ландшафтними особливостями території, а також передбачати фінансові можливості втілення в короткі строки. Панно має бути виготовлене з довговічних матеріалів і з використанням сучасних технологій. Конструкція повинна бути легкою та легко монтуватися.
Переможців визначатиме журі, яке очолила ініціатор проведення творчого конкурсу, почесний президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська.
03.07.2012 11:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter