Почувши про призначення Яценка, ударівець Іляшенко відчув, що на Черкащині ось-ось з'являться сепаратисти

Почувши про призначення Яценка, ударівець Іляшенко відчув, що на Черкащині ось-ось з'являться сепаратисти У Черкаському «Ударі» заявляють, що на Черкащині найближчим часом ймовірні провокації з боку сепаратистів.

Як інформує прес-служба черкаського «Удару», в квітні-травні сепаратисти можуть влаштувати хвилю провокацій у областях, зокрема і на Черкащині, для посилення дестабілізації в країні. У цьому переконаний голова Черкаської обласної організації політичної партії «Удар Віталія Кличка» Віталій Іляшенко.
За його словами, проросійські екстремістські групи вже розпочали підготовку до провокацій з метою зриву виборів, що мають відбутися 25 травня.

– Користуючись нестабільною ситуацією в країні, ці угрупування готують акції протесту та призначають своїх координаторів у областях для формування своїх осередків. Зокрема мобілізація проросійських активістів вже відбувається через спільноти у соціальних мережах, де громадянам пропонують гроші за участь у мітингах та акціях, – розповів Віталій Іляшенко.

Очільник обласного «УДАРу» також повідомив, що дії проросійських груп на Черкащині, найімовірніше, координуватиме Партія регіонів. Про це свідчить нещодавнє призначення тимчасовим виконувачем обов'язків голови Черкаської обласної організації ПР скандально відомого нардепа Антона Яценка.

– Думаю, черкащани гаряче зустрінуть будь-якого сепаратиста на Черкащині. Не гірше, ніж Царьова зустріли в Миколаєві та Одесі. Крім того, будь-який прояв сепаратизму стане своєрідною люстрацією для нового керівництва СБУ. Спецслужби мають цього не допустити, – наголосив Іляшенко.

Від Провінції:
пане Іляшенко:1) де в соцмережах можна прочитати про формування таких екстремітських груп на Черкащині? 2) чому їх має координувати Партія регіонів? Є факти чи просто – хвилі розганяєте?
11.04.2014 15:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter