Одарич заманює черкаських виборців новим "планом Маршалла", густо обернутим шаром локшини

Одарич заманює черкаських виборців новим "планом Маршалла", густо обернутим шаром локшиниЕкс-мер Черкас Сергій Одарич оприлюднив плани у разі свого обрання на посаду мера Черкас. Про це інформують «Вікка-новини».

Одарич наголосив, що його команда йде на вибори, щоб завершити розпочаті в попередні роки справи. Зокрема, модернізацію системи опалення міста з метою переходу на альтернативі джерела енергії і відмови від використання російського газу; капітальний ремонт усіх вулиць міста, ремонт і будівництво пішоходних тротуарів; модернізацію системи вуличного освітлення, "до останнього двору і провулку"; вдосконалення системи збору та утилізації побутових і будівельних відходів; розвиток мережі творчих гуртків і спортивних секцій для дітей; розвиток існуючих і створення нових парків і скверів.
Також команда Одарича "мусить реалізувати проекти, які були зупинені рік тому "новою" владою", а саме – будівництво муніципального житла на території колишнього полігону; будівництво кількох крупних заводів, зокрема з переробки сільгосппродукції та виробництва будівельних матеріалів; реформа системи пасажирських перевезень із збільшенням частки екологічного транспорту; капітальний ремонт і переоснащення шкіл, дитячих садків, поліклінік та лікарень.

За словами потенційного кандидата в міські голови, "події останніх місяців вивели на перший план також інші завдання: створення муніципальної поліції для підтримання громадської безпеки і правопорядку; запровадження системи військово-патріотичного виховання молоді; очищення влади від корупціонерів і служак режиму "Януковича-Тулуба"; запровадження відкритості міської влади і дієвих механізмів громадського контролю створення додаткових умов для розвитку підприємництва, передовсім у виробництві (бізнес-інкубатори, технопарки тощо).

Ресурсами для реалізації своїх завдань екс-мер вбачає міський та державний бюджети; кошти інвесторів; проекти міжнародних фінансових організацій, з якими команда Одарича працює багато років (ЄБРР, Світовий банк); програми розвитку Європейського Союзу.

Від Провінції: і ні тобі будівництва автобану «Черкаси-Київ», ні створення промислової карти Черкас, ні програми будівництва житла, ні відновлення аеропорту, ні багато-багато чого, що «обіяцв Одарич черкащанам з 2006-го року. Пам`ять у виборця коротка, потрібні інші захмарні побрехеньки...
04.04.2014 11:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter