"Звільнений" міністром юстиції Вадим Корчака продовжує успішно "викорінювати корупцію" в черкаському Головупрюсті

"Звільнений" міністром юстиції Вадим Корчака продовжує успішно "викорінювати корупцію" в черкаському Головупрюсті  Як ми вже повідомляли 24 березня, новий міністр юстиції України Павло Петренко повідомив про звільнення з посад найбільш «одіозних керівників регіональних управлінь юстиції» - київського й черкаського.

«Звільнив найодіозніших керівників регіональних управлінь - київського та черкаського , - розповідав Павло Петренко. - Це керівники , які були залучені в процес тиску на громадян. Колишній голова Черкаської обладміністрації Тулуб фактично ввів в області надзвичайний стан , давав вказівки застосовувати під час Майдану проти людей силу і спецзасоби. Я викликав керівника обласного управління юстиції. Розмова з ним була короткою. Я сказав , що якби він тоді проявив громадянську позицію і звільнився , зараз він повернувся б на колишню посаду . Але оскільки він погоджував рішення колишнього керівника області , у нього лише один варіант - написати заяву. Питання його кримінального переслідування - це справа правоохоронних органів».

Однак до сьогоднішнього дня «звільнений» міністром керівник обласного управління юстиції Вадим Корчака успішно керує процесами на своємо робочому місці. Як йдеться в сьогоднішній офіційній інформації черкаського Головюсту, «під час зустрічі з керівниками органів юстиції Черкаської області начальник Головного управління юстиції наголосив на тому, що завдання органів юстиції − працювати в оперативному режимі та професійно виконувати свої посадові обов’язки.
Окрема увага придiлятиметься викорiненню корупції − спiльно з правоохоронними органами за всіма виявленими корупцiйними проявами в органах юстицiї будуть прийматися жорсткi заходи».
02.04.2014 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter