Булатецький попереджає: Сьогодні екс-регіонали можуть зробити двічі судимого Радуцького в.о. мера Черкас

Булатецький попереджає: Сьогодні екс-регіонали можуть зробити двічі судимого Радуцького в.о. мера ЧеркасДепутат Черкаської міської ради Микола Булатецький попереджає про те, що сьогодні екс-регіонали та керівники комунальних підприємств на сесії міськради спробують призначити секретарем міської ради Черкас «двічі несудимого» директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького. Про це він пише на Фейсбук.


Контреволюція чинить шалений опір змінам в країні. Особлива ситуація в Черкасах: група депутатів, не зважаючи на протидію Майдану, Народної Ради міста Черкаси, на 20.03.14 скликається сесія міської ради та ініціюють обрання в. о. міського голови - депутата Радуцького.

ДЛЯ ДОВІДКИ: Олександр Радуцький - двічі судимий, вже багато років поєднує депутатську діяльність з хлібною посадою директора КП "Дирекція парків", діяльність якого позначена корупцією. Близько 5 років дерибанив бюджет в команді Одарича, останній рік - в команді Тулуба. Відомий PR-провокацією з очисними спорудами "Азоту". За останній рік балотувався на гроші ляльководів в депутати Верховної Ради по 195, 194 округах, щоб відтягнути голоси депутатів-опозиціонерів.

Його підтримали:
депутат Акопян (ставленик Гереги)
депутат Валовий (член Партії регіонів, за інформацією пацієнтів Обласної лікарні, хворий на корупцію)
депутат Донець (не зважаючи на рекомендації Майдану, декілька днів тому в корупційний спосіб обійняв посаду начальника управління земельних ресурсів)
депутат Отрешко (ПР, відомий оборудками на ремонті черкаських доріг)
депутат Дядченко (ПР, відомий скандальною історією з привласненням приміщень "Юності")
депутат Воротнік (права рука Тулуба по провокаціям)
депутат Сисоєва (ПР, права рука постачальника тітушок Ігоря Мельника)
депутати-сумісники:
депутат Пивоваров (директор школи)
депутат Кучер (директор Тролейбусного парку)
депутати-тушки (перейшли від "Батьківщини" до "Вільних Демократів", потім до регіоналів, після чого утворили групу "Черкащани":
Гладких
Бакашев
Головін.
Булатецький попереджає: Сьогодні екс-регіонали можуть зробити двічі судимого Радуцького в.о. мера Черкас

За нашою інформацією, усім названим особам Олександр Радуцький пообіцяв збереження посад та по шматку землі. Є інформація, що цього депутата-зека можуть підтримати в таємному режимі депутати від "Батьківщини" та "Вільних Демократів". Це велика небезпека, велика ганьба для нашого міста.
Закликаю черкащан на підтримку до міської ради о 10.00. Разом не дозволимо злочинцям, тішкам і шісткам режиму правити далі Черкасами.
20.03.2014 09:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter