Гінці від Юри-Боттічеллі "обробляють" регіоналів, щоб ті проголосували за Черевка замість Коваленко

Гінці від Юри-Боттічеллі "обробляють" регіоналів, щоб ті проголосували за Черевка замість Коваленко Як повідомляють депутати Черкаської обласної ради від Партії регіонів, з ними від імені новопризначеного голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка вже ведуть консультації щодо переобрання на посаду голови обласної ради екс-губернатора Олександра Черевка. Про це пише Дзвін.
Екс- регіоналів у раді понад 60 осіб, і ці депутати готові на будь-що, щоб нова влада їм не згадувала те, як вони запопадливо прислуговували Сергію Тулубу.
Нинішня ж голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко має підтримку лише опозиційних фракцій, чого замало, щоб протистояти тотальній більшості депутатів, які знову перефарбувались.
Особливу зацікавленість у такій зміні нібито виявляють і давні соратники Черевка, нині нардепи, що пройшли до парламенту під прапорами Партії регіонів, – Геннадій Бобов та Валентин Ничипоренко.
“Тепер нас чекає не просто золота – діамантова підкова. Правда під новою назвою – підготовка до відсічі російським окупантам і мобілізація. Але красти на ній будуть ще більш грандіозно, з огляду на ті суми, які кидає на ці витрати Кабмін. А щодо того, що на святому заробляти цинічно, то ми вже пам’ятаємо, як команда Черевка-Ткаченка п’ять років знищувала історичні пам’ятки на Черкащині заради відкатів. Їм не звикати”, – висловили своє обурення поверненням “любих друзів” депутати обласної ради.
18.03.2014 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
22:18 19.03.2014 Gruziya:
ЦІКАВО, повернувшись до влади, пан черевко не має раптом наміру повернути заборгованість по зарплаті колишнім працівникам райкомів політичної партії "Наша Україна" за 2009 рік? Нагадаю, хто забув , тоді пан черевко очолюючи ОДА, одночасно був очільником Черкаської обласної організації політичної партії "Наша Україна"?