Віктор Тимошенко: «Черкаситорф» грабують і доводять до штучного банкрутства

Віктор Тимошенко: «Черкаситорф» грабують і доводять до штучного банкрутстваДля Державного підприємства «Черкаситорф», яке займається виробництвом торфобрикету у селі Ірдинь, що у Черкаському районі, настали важкі часи. Працівникам не виплачується зарплата, засоби виробництва вивозять з підприємства. На «Черкаситорфі» працювало більше ста осіб, зараз всім їм загрожує звільнення. Як могло статися, що ще донедавна ефективно працююче підприємство, на продукцію якого завжди є попит, доведене до такого стану?
«ДП «Черкаситорф» грабують і доводять до штучного банкрутства,- так відреагував на звернення селян про допомогу народний депутат Віктор Тимошенко. - Робітників звільняють, зарплату не виплачують. А обласну і районну владу не цікавить, що більше ста сімей можуть залишитися без засобів до існування. Більш того, підприємство є бюджетоутворюючим для селища Ірдинь і від несплати підприємством податків страждає уся інфраструктура селища».
Дійсно, неодноразові звернення селищної ради і працівників підприємства до владних інституцій району і області не дали жодного результату, повідомили нам у прес-службі депутата. І тільки після звернення Віктора Тимошенка аж до керівництва Кабміну і Генпрокуратури віз нарешті зрушив з місця: МВС відкрило кримінальне провадження і почало розслідування, а Держфінінспекція у Черкаській області почала перевірку підприємства.
Віктор Тимошенко заявив, що він особисто буде контролювати ситуацію, що склалася на підприємстві і не допустить його знищення.
11.02.2014 15:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter