"Каттані" Микола викрив черкаський спрут: на чолі- Тулуб, від криміналітету - Івакін, тітушковод Береза, псевдопозиціонер Бондаренко та чорнушник Воротнік

"Каттані" Микола викрив черкаський спрут: на чолі- Тулуб, від криміналітету - Івакін, тітушковод Береза, псевдопозиціонер Бондаренко та чорнушник Воротнік Як інформує «Кропива», вчора політичний вигнанець Микола Булатецький провів прес-конференцію, на якій влаштував сеанс викриття «черкаського спрута», який оплутав все політичне та громадське життя регіону.
Всі конфліктні події які сталися в області останнім часом на думку опозиціонера є наслідком діяльності злочинного угрупування, в яке входять як опозиціонери, так і владна верхівка.
- Останні події організовані та спровоковані злочинною групою осіб. Цю групу очолює губернатор Сергій Тулуб, також в цій групі є заступник губернатора Едуард Івакін, він представляє інтереси криміналітету. Від опозиції в групі діє голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. Організаційну роботу по забезпеченню силової групи забезпечує Вадим Береза який сидить у них на гачку. Інформаційно-підривну роботу здійснює Валерій Воротник. Туди входить ще багато людей в тому числі і опозиціонерів.
На думку Булатецького правоохоронці знають про існування цієї групи але нічого не можуть зробити.
- Правоохоронці знають про це угрупування, але нічого не можуть зробити. Я спілкувався з представниками прокуратури, міліції, суддями. В цю групу не входить Володимир Ліпандін начальники райвідділів, але вони не вчиняють дій з протидії. Я звертався до судів щоб звільнити дітей, але керівництво області іменем президента зобовязало їх по максимуму увязнювати затриманих, - повідомив Булатецький.
За словами Булатецького, Бондаренко - це людина, яка очолює політичну корупцію в області. Тулуб за це платить гроші.
01.02.2014 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter