Одарич усунув КП "Челуаш" від боротьби зі сніговими заторами. Зимою Черкаси чиститимуть від снігу приватники

Одарич усунув КП "Челуаш" від боротьби зі сніговими заторами. Зимою Черкаси чиститимуть від снігу приватники Як інформують у Черкаському МВК, цього року мерія Черкас вдалася до експерименту.
Раніше прибиранням міста займалося комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ». Зараз провели тендер, який виграла приватна компанія ТОВ «Свій лад».

— Ця компанія прибирала місто влітку, роботою їхньою я задоволений. Місто стало чистішим. Сподіваюсь, що і взимку вони працюватимуть не гірше. Тож черкасці матимуть можливість по завершенню зими оцінити, яке обслуговування є кращим: від приватника чи від комунального підприємства, — говорить міський голова Черкас Сергій Одарич.

У Черкасах більшість послуг, які надавали комунальні підприємства, передано на ринок. Їх надають приватні фірми, які виграють відповідні тендери. Завдяки цьому вдається не лише отримати якісні послуги, але й суттєву економію. Наприклад, лише цього року на прибиранні міста від сміття вдалося заощадити близько 12 млн. грн.

ТОВ «Свій лад» заготовило понад 1200 тонн піщано-соляної суміші, «на старті»18 одиниць техніки. Цілодобово чергує диспетчер, який має миттєво реагувати на зміни у погоді.
11.12.2012 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter