У Черкасах попрощалися з учасником АТО Олександром Колядою

Як інформують у Черкаській ОДА, сьогодні в обласному центрі попрощалися із захисником України Олександром Колядою. Рідні та побратими, містяни та представники влади віддали останню честь бійцю.

Олександр – уродженець Черкас. Цьогоріч йому мало виповнитися 25 років. Він трагічно загинув в автокатастрофі у Харкові. Важкою втратою це стало для батьків, брата та вагітної дружини.
У Черкасах попрощалися з учасником АТО Олександром Колядою

– Вдячний кожному, батькам, родині, близьким людям та побратимам, які супроводжували бійця Олександра по життю, – сказав перший заступник голови облдержадміністрації Тарас Висоцький, прощаючись із загиблим. – Всім, хто зробили Олександра таким, яким ми запам’ятаємо його. Вдячний, що виховали справжнього патріота нашої держави, мужнього воїна, що був готовий ціною власного життя боронити нашу незалежність і право всіх нас на мирне життя. Низький уклін та вічная пам’ять!

Олександр пройшов Майдан, опісля – пішов добровольцем воювати у зону АТО. Спочатку захищав Україну в лавах батальйону «Айдар», згодом ніс службу у 92-й окремій механізованій бригаді.
У Черкасах попрощалися з учасником АТО Олександром Колядою

Тричі поранений, двічі – дуже важко, згадують побратими. Важке осколкове поранення та контузію отримав під Мар’їнкою. Після чого близька півтора роки проходив реабілітаці. Втім був справжнім бійцем і не збирався полишати воїнської служби.
22.05.2019 17:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter