КМУ: Черкаська область повністю готова до зими

КМУ: Черкаська область повністю готова до зими Як інформує Кабінет міністрів України, Черкаська область до зими готова на 100%. На підприємствах паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктах соціальної сфери здійснено заходи щодо підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років. Проведено ремонтні роботи приміщень та обладнання. У закладах охорони здоров’я, навчальних установах та установах соціальної сфери здійснено заходи щодо їх утеплення та заміни вікон.
У зв’язку з погіршенням погодних умов та різким зниженням температури зовнішнього повітря опалення соціальної сфери області розпочато з 1 жовтня, опалення житлового фонду стовідсотково забезпечено до 15 жовтня.
В області працює 162 котельні, опалюється 3577 житлових будинків; 662 навчальні заклади; 426 дошкільних навчальних закладів; 775 закладів охорони здоров’я; 14 стаціонарних закладів соціального захисту населення.
Станом на 15.10.2013 укладено договори на постачання природного газу з усіма підприємствами теплоенергетики.
Щодо створення на теплогенеруючих підприємствах необхідних запасів рідкого та твердого палива – в області одне теплогенеруюче підприємство, яке може працювати на твердому паливі – Черкаська ТЕЦ. На підприємстві створено запас твердого палива в достатній кількості. Рідке паливо не використовується.
Вся наявна в області спеціальна прибиральна техніка на 100 відсотків підготовлена до роботи в осінньо-зимовий період. Посипковий матеріал заготовлено в необхідній кількості.
Довідково
Комунальної спеціальної прибиральної техніки – 186 одиниць; на її підготовку використано 190,2 тис. грн. Додатково є можливість залучити спецтехніку сторонніх організацій в кількості 46 одиниць. Заготовлено посипкового матеріалу та реагентів в кількості 29,3 тис. тонн на суму 264,1 тис. грн. (100% від запланованого).
18.10.2013 16:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter