На Дніпрі відкрито сезон туристичного судноплавства

На Дніпрі відкрито сезон туристичного судноплавства На Черкащині відкрито сезон туристичного судноплавства. В урочистих заходах з цього приводу взяв участь Сергій Тулуб. Як нагадують у прес-службі ОДА, саме за ініціативи обласної влади два роки тому після довготривалої перерви відновив свою діяльність річковий вокзал у Черкасах.
«Ми обіцяли відбудувати річковий вокзал – ми це зробили! Ми обіцяли запустити водне сполучення – і у 2011 році по акваторії Черкас почав курсувати перший екскурсійний круїзний теплохід. Тим самим ми розширюємо туристичні можливості краю, що сприятиме розвитку туристичного потенціалу та формуватиме позитивний імідж регіону. Два минулі роки довели, що черкащани довго чекали на відновлення річкового сполучення. Лише за минулий рік екскурсійним маршрутом по Дніпру скористалось майже 30 тис. черкащан», – зазначив Сергій Тулуб.
Відкриття сезону туристичної навігації збіглося у даті з 27-ми роковинами Чернобільської аварії. Першими пасажирами водної прогулянки стали черкащани, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та курсанти Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.
27.04.2013 10:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter