Черкаси продовжують співпрацю з китайською провінцією Ваньжоу

Черкаси продовжують дружню співпрацю із провінцією Ваньжоу (муніципалітет Чунцін, Китайська Народна Республіка), започатковану ще у 2000 р.

Нещодавно Анатолій Бондаренко підписав оновлену угоду із губернаторкою народного уряду Ваньжоу Ні Хуняном. Сторони зробили це дистанційно, домовившись поглиблювати співробітництво у галузях освіти, культури, економіки, екології, охорони здоров’я, комунального господарства та енергетики.

За більш ніж 20 років співробітництва склався успішний досвід реалізації низки спільних освітніх і культурних проектів, проведення міжнародних фестивалів, дружніх обмінів. Зокрема, у рамках угоди учні Першої міської гімназії мали нагоду ознайомитись з історією, культурою і традиціями східної країни, відвідавши середню школу № 2 провінції Ваньжоу.

Також делегацією з Черкас успішно реалізовано ряд туристичних і культурних заходів у Китаї: проєкт «Сад мрії» на міжнародній виставці ландшафтного садівництва; виставка фото мальовничих куточків нашого міста на центральній площі та у міській раді Ваньчжоу в рамках участі у фотовиставці міст-побратимів на Міжнародному туристичному фестивалі тощо.

Кіндрат Булавін

Провінція
21.10.2021 17:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter