У Черкаській ОДА відбулося перше засідання Консультативної ради в справах ветеранів

У Черкаській ОДА відбулося перше засідання Консультативної ради в справах ветеранів Як інформують у Черкаській ОДА, відбулося перше засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Черкаській ОДА. Очолила засідання заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова.

На раді говорили про надання у власність земельних ділянок учасникам АТО. Також підбивали підсумки проведення всеукраїнських змагань у Черкаській області «Ігри Нескорених».

Засідання відбулося оновленим складом. До складу ради входять представники громадської ради при Черкаській ОДА, громадських організацій учасників бойових дій, Черкаської обласної організації Української Національної Асамблеї, Національної Гвардії України, ГУНП у Черкаській області, Головного центру підготовки особового складу імені генерал-майора Ігоря Момота.

Консультативна рада створена з метою забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України.
30.06.2021 10:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter