У Черкасах провели в останню путь бійця "Айдару" Тимура Манджосова, який помер від ускладнень COVID-19

У Черкасах провели в останню путь бійця "Айдару" Тимура Манджосова, який помер від ускладнень COVID-19За інформацією міськради Черкас, 7 травня у Черкасах попрощалися із військовослужбовцем Збройних Сил України 53-ої механізованої бригади 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» Тимуром Манджосовим. Військовий із позивним «Балу» помер 4 травня від ускладнень, отриманих внаслідок хвороби COVID-19, у шпиталі Львова.

Провести «айдарівця» у останню путь на площу Слави прийшли рідні, близькі, друзі та побратими. На війні на Сході України Тимур Манджосов воював із 2014 року. У військового залишилися дружина та донька.

«Як це часто буває, з життя ідуть найкращі. Тимур Манджосов був справжнім патріотом, який проявив найвищий ступінь любові до Батьківщини, адже добровільно пішов боронити її від ворога. Це прикро і несправедливо, що життя сильного і сміливого воїна обірвала підступна хвороба. Його смерть є непоправною втратою для усіх жителів Черкас. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким Тимура», - зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.
07.05.2021 17:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter