На Громова триває демонтаж торгівельного павільйону

На Громова триває демонтаж торгівельного павільйону Як інформують у Черкаському МВК, вже третю добу на вулиці Громова, 89 триває демонтаж торговельного павільйону, який із тимчасової споруди перетворився на капітальну. Кілька років він експлуатувався незаконно - без дозвільних документів. Тож нині виконавча служба спільно з муніципальною інспекцією проводять демонтаж торговельного об’єкта.

Історії з незаконним торговельним павільйоном уже більше 2 років. Жителі житлово-будівельного кооперативу, що розташовується поряд, неодноразово скаржилися на його цілодобову роботу. Там продавали і тютюнові вироби, і алкоголь. Ночами під вікнами житлового будинку лунали «концерти» відвідувачів. Окрім того, наявність магазину додавала дискомфорту мешканцям, оскільки підвезення товару здійснювалося через прибудинкову територію.

Після того, як буде завершений демонтаж, мешканці планують провести благоустрій території, висадивши дерева та облаштувавши газони.

За словами директора департаменту муніципальної інспекції Ольги Швець, цей демонтаж засвідчує, що рішення судів про знесення незаконних об’єктів виконуються. Після того, як депутати міської ради відмовили приватному підприємцю – власниці торговельного об’єкту – у продовженні договору оренди земельної ділянки, але вона не припинила своєї діяльності. Навіть почала розширювати заклад, зводячи літню терасу. Міська влада вимушена була звернутися до суду.

— Міська влада виграла суд. Два роки ми спільно з виконавчою службою намагаємося виконати це рішення і повернути земельну ділянку до земель Черкаської міської ради. Увесь цей час підприємець усіляко ухилялась від виконання рішення суду, — розповіла Ольга Швець.

Тому спільними зусиллями виконавчої служби та муніципальної інспекції був проведений демонтаж об’єкта. Спершу його відключили від енергопостачання, потім описали майно і товар, після чого взялися за демонтаж, залучивши будівельну організацію.
22.02.2013 14:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
15:37 22.02.2013 Mirnyy-atom:
Живу рядом.Демонтаж киоска вызвал неудобство для многих покупателей.
Ибо ассортимент хлебобулочных изделий удовлетворял всех.Последний *концерт* случился после разбития витрин ночью при полной тишине в сентябре.Интересно,правда?
Сейчас многие *благодарят* и *желают здоровья* активистам