САД: Проїзд дорогами державного значення на Черкащині забезпечено

Як інформують у САД у Черкаській області, понад 80 дорожніх спецмашин вночі 24 грудня боролися з наслідками негоди на автошляхах державного значення Черкаської області. Виконувалися роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснювалася їх обробка протиожеледними матеріалами, використано майже 2000 тонн протиожеледної суміші.
САД: Проїзд дорогами державного значення на Черкащині забезпечено

Станом на ранок 24 грудня проїзд дорогами державного значення Черкащини забезпечено, обмежень та ускладнень в русі немає.

На дорогах області продовжуються роботи з ліквідації ожеледі та обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, в тому числі – спусків, підйомів, мостів, тротуарів та автобусних зупинок. Особлива увага приділяється аварійно-небезпечним ділянкам автодоріг.

За прогнозами Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі дні в області пануватиме погода зі значними опадами, значними перепадами температури повітря від -5º до +5º та атмосферного тиску. І в залежності яка температура домінуватиме опади будуть різні: сніг, мокрий сніг та дощ, відповідно очікується утворення ожеледі, налипання мокрого снігу, тумани та ожеледиця на дорогах.

Сьогодні вранці тумани накрили західні райони області, а у Звенигородці туман з памороззю та ожеледь. Сьогодні очікується хмарна погода з помірним дощем зі снігом, місцями ожеледь, туман, на дорогах ожеледиця, температура повітря -2..+3º.
24.12.2020 15:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter