Представники компаній компаній VITALA GROUP та «Енерго Імпульс Україна» вивчають можливість будівництва сонячних електростанцій в Ладиженській ОТГ на Уманщині

Представники компаній компаній VITALA GROUP та «Енерго Імпульс Україна» вивчають можливість будівництва сонячних електростанцій в Ладиженській ОТГ на Уманщині Делегація представників компаній VITALA GROUP та «Енерго Імпульс Україна» днями відвідала Ладижинську сільську об’єднану територіальну громаду. Як інформують у Черкаській ОДА, тут обговорили перспективи втілення інвестиційного проекту Ладижинської сільської ради «Будівництво сонячної електростанції «Колодисте» та «Колодисте 1» та досягнули домовленостей про співпрацю.

Головним чином фінансування проектів в громаді відбувається за рахунок професійних учасників інвестиційного ринку. Саме таким учасником у фінансуванні інвестиційного проекту Ладижинської громади «Будівництво сонячної електростанції «Колодисте» та «Колодисте 1» бачить себе Компанія VITALA GROUP.

Група компаній VITALA – це провідна міжнародна група компаній, яка спеціалізується на індустрії відпочинку, туризму і тематичних розваг. Вони пропонуюсь багаторічний досвід в області проектного фінансування, поглибленого аналізу, високоякісних первинних досліджень і що не менш важливо, розуміння стратегічного планування. Також група компаній займається міжнародним фінансуванням проектів, біотехнологічними і промисловими парками, фінансуванням проектів у сфері туризму та відпочинку.

Сільський голова Сергій Цоколенко презентував міжнародним гостям інвестиційний потенціал Ладижинської сільської об’єднаної територіальної громади, а також зауважив, що громада націлена на економічний й соціальний розвиток та зацікавлена в сталому розвитку і плідній довгостроковій співпраці з потенційними інвесторами.
17.11.2020 17:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter