Бондаренко: За останні два роки на оснащення бібліотек Черкас спрямовано 3 млн. грн.

Бондаренко: За останні два роки на оснащення бібліотек Черкас спрямовано 3 млн. грн. Як інформують у міськраді Черкас, 30 вересня в Україні відзначають День бібліотек. З цієї нагоди у Черкасах привітали працівників цієї галузі.

Виступаючи перед бібліотекарями, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зазначив:

«За останні 2 роки міська влада спрямувала майже три мільйони гривень на оснащення черкаських бібліотек. За ці кошти ми придбали нове комп‘ютерне обладнання, меблі, встановили програмне забезпечення, відремонтували частину приміщень, а найголовніше — поповнили фонди новими книгами. Ваше ж нелегке і важливе завдання – повернути увагу читачів до друкованої літератури. Бажаю вам успіхів на цій ниві!».

Також під час заходу до свята презентували новий смарт-додаток eLib. Це сучасний сервіс, який дозволить полегшити роботу бібліотекарів та зробити цікавішим дозвілля читачів.

Крім того, із нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек Анатолій Бондаренко нагородив міськими відзнаками колективи та працівників Черкаської міської централізованої бібліотечної системи. За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи міста, впровадження інноваційних форм бібліотечної роботи, популяризацію духовної спадщини українського народу він вручив 14 подяк міського голови і 10 цінних подарунків.
01.10.2020 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter