Триває асфальтування дороги на Бидгощській, Хрещатику та Олени Теліги, - міськрада

За інформацією міськради Черкас, у місті триває благоустрій об’єктів вуличної інфраструктури. Сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко проінспектував хід виконання ремонтних робіт, передбачених Програмою соціально-економічного та культурного розвитку на 2020-ий рік. Побував, зокрема, на вулицях Бидгощській, Хрещатик та Олени Теліги. Тут укладають нове дорожнє покриття.

Він підкреслив, що міський голова – це не кабінетний чиновник, тож чимало господарських питань має вирішувати безпосередньо на місці.
Триває асфальтування дороги на Бидгощській, Хрещатику та Олени Теліги, - міськрада

На вулиці Хрещатик, за його словами, провели поточний ремонт покриття. Оновили ділянку від вулиці Крилова до Героїв Чорнобиля (раніше – Пролетарська).

– На цьому відрізку дороги уклали асфальтне покриття, залишилося вирішити питання облаштування узбіч, – прокоментував Анатолій Бондаренко.

Повним ходом розгорнувся ремонт і на вулиці Бидгощській. Її ремонтують на ділянці від Різдвяної до міжквартального проїзду від вул. Гетьмана Сагайдачного до будівлі 175 по Різдвяній. На сьогодні тут провели роботи із влаштування основи піщано-щебеневою сумішшю, розпочали укладати нижній вирівнюючий шар з асфальтобетонної суміші. За день на вулиці Бидгощській продовжать укладати верхній шар.

Загалом, за словами виконавців, для ремонту цієї вулиць використають близько 760 тонн асфальту.

Разом із тим, Анатолій Бондаренко перевірив хід ремонтних робіт у Південно-Західному районі. Там силами комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» оновлюють міжквартальні заїзди та тротуари.

– У цій частині міста ремонту потребує чимало заїздів, – зазначив Анатолій Васильович, спілкуючись із представниками підприємства. – Намагайтесь охопити їх максимальну кількість, де це дозволяють особливості техніки.

Нагадаємо, тільки поточний ремонт цього року виконали на понад десяти вулицях. Серед них – вулиця Академіка Корольова, Якубовського, Різдвяна, Кобзарська, Нижня Горова, Добровольського, Руставі, Свято-Макаріївська, Чайковського, Байди Вишневецького, Університетська та 30-річчя Перемоги (до житлового будинку 19).
18.08.2020 09:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter