Боднар побував із робочим візитом у Тальнівському районі

Як інформують у Черкаській ОДА, Роман Боднар із робочим візитом побував на Тальнівщині. Тут він відвідав низку виробничих, освітніх і туристичних об’єктів та традиційно провів особистий прийом громадян, залучивши представників правоохоронних органів.

У Тальному тривають роботи у школі №2, об’єкт ремонтують в межах програми “Велике будівництво”. Зараз у приміщенні закладу проводять термомодернізацію будівлі, реконструюють покрівлю. Комфортне приміщення школи важливе, але хочу окремо відзначити роботу педагогічного колективу, зокрема директора Тараса Васильовича. Тут власними силами створили музей хліба, саме випіканням славилася Тальнівщина.
Боднар побував із робочим візитом у Тальнівському районі

Також голова ОДА ознайомився із роботою одного із найпотужнішого в країні підприємств по переробці зернових культур “Мовер Міл”. Буквально за рік тут збудували чи не найпотужніший в Україні млин. Вражають масштаби, висока та надсучасна технологічність, автоматизація виробництва, європейські стандарти якості. Готову продукцію реалізовують не лише на внутрішньому ринку. Черкаське борошно можна побачити на полицях магазинів у Китаї, Арабських Еміратах, Катарі, Туреччині та ін.
Компанія створила понад 250 робочих місць та є одним із найбільших платників податків у районі.
Ринок досить конкурентний, тому лише правильні менеджерські дії та якість продукції дозволять стати лідерами. За такими підприємствами майбутнє, якщо ми не будемо розвивати свою промисловість, у нас як в держави перспективи не буде.
07.08.2020 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter