У форматі ZOOM-конференції на Черкащині пройшов регіональний форум «Органічна Україна 2020»

Як інформують у Черкаській ОДА, XXIV регіональний форум «Органічна Україна 2020» відбувся днями на Черкащині у форматі ZOOM-конференції. Говорили про результати наукових досліджень, ділилися практичним досвідом, обмінювалися думками щодо вирішення актуальних питань розвитку органічного виробництва.
У форматі ZOOM-конференції на Черкащині пройшов регіональний форум «Органічна Україна 2020»

Організували форум Громадська спілка «Органічна Україна» та Департамент агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації. Долучились до заходу фахівці відповідних напрямків Департаменту АПР, Головного управління Держпродспоживслужби, керівник регіонального представництва Українського державного фонду підтримки фермерів, наукові установи, виробники органічної продукції Черкащини.

Привітав учасників форуму та проінформував про стан розвитку органічного виробництва в регіоні Директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Анатолій Яріш. Основними темами обговорення були питання ведення органічного бізнесу на Черкащині (можливість участі в залученні інвестицій представниками малого та середнього бізнесу, особливості та перспективи реалізації на внутрішньому ринку та експорт, захист органічних посіві тощо), вимоги до органічного виробництва та обігу органічної продукції, законодавче регулювання, державної підтримки органічного виробництва і фермерства в регіоні, порядок сертифікації органічного виробництва, супровід органічної сертифікації.
20.07.2020 14:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter