У Черкаському Будинку Рад відбулася колегія ОДА

Як інформують у Черкаській облраді, в Будинку рад відбулася колегія облдержадміністрації, до участі в якій було запрошено голів райдержадміністрацій, районних рад та об’єднаних територіальних громад, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, центральних виконавчих органів влади.

Участь у засіданні як член колегії взяв голова обласної ради Анатолій Підгорний.
У Черкаському Будинку Рад відбулася колегія ОДА

Відкриваючи засідання, голова облдержадміністрації Роман Боднар зауважив, що через запровадження карантинних заходів щодо недопущення поширення коронавірусу розгляд багатьох питань життєзабезпечення області відкладався.

Водночас окремі з них – виконання місцевих бюджетів; реалізація проєктів у рамках програми «Велике будівництво», в тому числі ремонту доріг, та деякі інші, – вимагають нагального обговорення і ухвалення рішень.

З першого питання порядку денного інформували присутніх директорка Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталя Кравченко та очільниця Головного управління Державної податкової служби Тетяна Харьковська.

Тривале обговорення викликало питання щодо реалізації проєктів програми «Велике будівництво», в тому числі стану та ремонту доріг місцевого значення в Черкаській області, освоєння коштів.

З поясненнями ситуації інформували начальник Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Роман Бохін та начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Юрій Журавльов.

Завершилося засідання колегії після обговорення питання про стан поводження з відходами в області. Інформували та відповідали на запитання очільниця Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олена Звягінцева і перший заступник начальника Державної екологічної інспекції Центрального округу Сергій Поліщук.
19.06.2020 09:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter